ВИДЕОТЕКА

Categories

44 videos
 • 42:58
  Oсудени на смрт / Идущие на смерть
  Posted by Сард  .  July 20, 2016
  Со македонски титлови (Се активираат на „cc - Macedonian") Паломничество в Вечный город. Идущие на смерть Година : 2006, Русија, Жанр: Документарно-уметнички, Траење: 42 мин. Режисер: Владимир Хоти...
  1146 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 26:12
  Исус Христос и неговата Црква
  Posted by Сард  .  July 20, 2016
  Со титлови и синхронизација на македонски. Тема: историјата на Христијанството од основањето на Црквата до денешно време. Филмот е сниман во Ерусалим и во Атина. Режисер: Марија Гусева Автор, сцена...
  1256 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 25:59
  Епохата на Вселeнските Собори
  Posted by Сард  .  July 20, 2016
  Документарен филм. Со титлови и синхронизација на македонски. Режисер: Марија Гусева Автор, сценарист и вoдител: митрополит Волоколамски Иларион, председател на Одделот за надворешни црковни односи ...
  1104 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 09:35
  Светители - Svetiteli (Македонски превод)
  Posted by Сард  .  July 19, 2016
  Преведено од "З.Г Православен Источник Гевгелија"
  1026 views 0 likes 0 comments 0 favorites