ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Егина - Свети Нектариј. Евија - Свети Јован Руски
0
Category:
Posted by Сард  .  July 19, 2016
0 favorites
1,293 views
0 likes
0 comments
Краткометражен документарен филм, од едицијата „Крст над Европа“ на Православниот канал „Союз“ за двајцата големи светители од последните столетија: свети Нектариј Егински (1846-1920) и свети Јован Руски (1690-1730).