ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Зошто да се обраќаме на светителите, а не директно кон Бога?
0
Category:
Posted by Сард  .  July 19, 2016
0 favorites
1,016 views
0 likes
0 comments
протоереј Владимир Головин, град Болгар.