ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Разговор под часовникот. Во студиото: протоереј Јован и матушка Надежда Осјакови
0
Category:
Posted by Сард  .  July 19, 2016
0 favorites
1,442 views
0 likes
0 comments
Свештеникот Јован Осјаков со неговата сопруга Надежда, се татко и мајка на 18 деца. За нивниот несекојдневен живот, за предизвиците, проблемите и радоста со кои се соочуваат во него, ни зборува видеото погоре.

Телевизија Спас 10.01.2014 година.