Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ГРЕВОВНИ СОСТОЈБИ ВО СЕМЕЈСТВОТО И НА РАБОТА – Да се исповедаме!

ГРЕВОВНИ СОСТОЈБИ ВО СЕМЕЈСТВОТО И НА РАБОТА Отсуство на љубов, пожртвуваност, предусретливост, взаемно разбирање. Рамнодушност, нетрпелив однос кон сопругот (или сопругата), одбегнување на своите обврски во куќата и воспитувањето на децата. Негрижа за сопственото семејство.   Омраза, тврдоглавост, малтретирање на сопругот (или сопругата).   Немарност при воспитувањето на децата во христијанската вера.   Неразборитост и […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: