Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Кажи само збор – Митрополит Струмички Наум

~+~ „А кога влезе Исус во Капернаум, се приближи до Него еден стотник и Го молеше говорејќи: ’Господи, слугата мој лежи дома фатен и многу страда‘. Исус му рече: ’Ќе дојдам и ќе го излекувам‘. А стотникот одговори и рече: ’Господи, не сум достоен да влезеш под мојот покрив; но кажи само збор и слугата […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: