Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

За правилно воспитување на децата

Од Св. Григориј Двоеслов       Петар: Чесни Владико, бидејќи човечкиот род е заробен со многу и неброени страсти, претпоставувам дека најголем дел од Небесниот Ерусалим ќе биде исполнет со деца.            Григориј: Нема сомнеж дека крстените деца кои рано умираат одат во Небесното Царство.  Меѓутоа, не веруваме исто и […] The post За правилно воспитување на децата first appeared on СВЕТА РЕВНОСТ.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: