Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар на св. Христов преподобен Наум Охридски 20 јуни / 3 јули 2021

Соединувајќи се со Христа, си го оставил светот, живеејќи по Дух, телото си го распнал, преблажени Науме.   Си се стремел како апостолите да се подвизуваш

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: