Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Бдение за празникот на Сите Светии и Свети Лука Кримски Чудотворец во манастирот на Свети Прохор Пчински во Донибрук

На 11 Јуни, кога Светата Православна Црква го чествува споменот на Сите Светии и светиот Лука Кримски Чудотворец, во новоизградениот соборен храм (во завршна фаза) во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, архимандритот...

Password recovery

Recover your password

A password will be e-mailed to you.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: