Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Приемен испит во МПБ

На 19.06.2023 г. се одржа приемниот испит за запишување на нови ученици, во I клас, во Македонската Православна Богословија „Свети […]

На 19.06.2023 г. се одржа приемниот испит за запишување на нови ученици, во I клас, во Македонската Православна Богословија „Свети Климент Охридски“ – Скопје.

Испитот успешно го положија девет кандидати, кои на тој начин се здобија со право да се школуваат во МПБ.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: