Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во Лешочкиот манас...

26.06.2023 Митрополитот Тетовско-гостиварски г.Јосиф во Лешочкиот манастир го прими проф.д-р Бранислав Светозаревиќ  познат историчар и архивист. Во оваа прилика ценетиот гостин му поклони на митрополитот вредена литература со важни историски податоци за Лешочкиот манастир.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: