Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Добар човек. Морален човек.

Добар човек. Морален човек. Помеѓу нив двајца е огромна разлика. Добар човек е добар затоа што ги „прифаќа“ луѓето такви какви што тие се, ги „покрива“ со својата добрина. Добрината е прекрасна, нешто најпрекрасно на земјата. Моралните луѓе се активисти кои зеле обрска и тежнеат на другите луѓе да им надметнат принципи и „добро“, и […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: