Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Канон на Евхаристија на Македонски, гл. 5ти

Благодарение на благочестивиот придонес на г-дин Панајотис Сомалис, протопсалт на храмот на светите Константин и Елена во Перистери, Атина.Преземете од овде
Благодарение на благочестивиот придонес на г-дин Панајотис Сомалис, протопсалт на храмот на светите Константин и Елена во Перистери, Атина.

Преземете од овде

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: