Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Општи паримии од службата на еден пророк

На вечерна Премудрости Соломони чтение (ПремСол 3:1–9) Душите на праведниците се во Божја рака, до нив нема да се допре никаква мака. Во очите на неразумните тие се како умрени, а нивниот крај се сметаше за пропаст, и тоа што тие заминуваат од нас – како уништување, но тие се во мир. Зашто, иако пред […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: