Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

✣✤✣ Против непотребната грижа ✣✤✣

Преголемата грижа за житејските работи е својствена за човек кој е неверник и малодушен. Тешко нам, ако грижејки се за себе, не се утврдиме во надежта во Бога, Кој се грижи за нас! Ако видливите добра кои ги користиме во овдешниот век не Му ги принесеме нему, како може од Него да ги очекуваме оние […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: