Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

✣✤✣ ШЕСТА ЗАПОВЕД ✣✤✣

I 1. Ти заповедав, вели тој, во првата заповед да ги чуваш верата и стравот (Божји) и воздржливоста. Да, велам, Господине. Но сега, вели, сакам да ти ја покажам и нивната моќ, да сватиш која од нив каква моќ и дејство има, затоа што нивните дејствија се двојни, т.е. се однесуваат праведно и неправедно. 2. […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: