Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ПРИЗИВ НА СВЕТИОТ ДУХ МОЛЕБЕН ЗА ПОЧЕТОК НА СТУДИСКАТА ГОДИНА

На 05 октомври 2020 година (понеделник), во 11,00 часот, во манастирот „Свети Јован Крстител“ Капиштец, Скопје ќе се отслужи: Молебен за почеток на новата студиска година и призив на Светиот Дух Присуството е задолжително за генерацијата новозапишани студенти 2020/2021, за студентите од сите студиски години, како и за професорите и асистентите. Со редовна настава ќе се започне на 06.10.2020 година. Декан проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски

На 05 октомври 2020 година (понеделник),
во 11,00 часот, во манастирот
„Свети Јован Крстител“ Капиштец, Скопје
ќе се отслужи:

Молебен за почеток на новата студиска година и призив на Светиот Дух

Присуството е задолжително за генерацијата новозапишани студенти 2020/2021,
за студентите од сите студиски години,
како и за професорите и асистентите.

Со редовна настава ќе се започне на 06.10.2020 година.

Декан
проф. д-р Ѓоко Ѓорѓевски

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: