Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Св. Марко Ефески: За вистинската вера

  До сега имавме Вера која немаше недостатоци во ништо, па затоа не ни е потребен Собор или Акт на унија за да се научиме на нешто ново… Се надеваме дека со неа ќе излеземе пред Бога и ќе добиеме прошка на гревовите, а без неа незнам каква праведност ќе не ослободи од вечните маки […] The post Св. Марко Ефески: За вистинската вера first appeared on СВЕТА РЕВНОСТ.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: