Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Во тек е IV Светиклиментов научен собир на тема „Образование и заедничарење“

Почитувани, Ве известуваме дека е во тек  Четвртиот Светиклиментов научен собир на тема „Образование и заедничарење“, во организација на Православниот богословски факултет „Свети Климент Охридски“ во Скопје. Истиот можете да го следите во живо на нашиот YouTube канал на следниов линк:          

Почитувани,
Ве известуваме дека е во тек  Четвртиот Светиклиментов научен собир на тема „Образование и заедничарење“, во организација на Православниот богословски факултет „Свети Климент Охридски“ во Скопје.

Истиот можете да го следите во живо на нашиот YouTube канал на следниов линк:

 

 

 

 

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: