Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Семејни грижи и осветување

Преподобен Порфириј Капсокаливит Да знаеш, чедо мое, дека ништо не стана таму случајно. Сѐ си има своја цел. И ништо не се случува без причина. Ниту една борова игличка не паѓа од борот ако не сака Бог. Затоа треба да не се грижиш за она што ти се случува. Така добиваме светост. Да, ти се... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: