Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Паримии во Светиот и Велик Понеделник

На шести час Пророчества Иезекиилева чтение (Езек 1:1-20) Во триесеттата година, четвртиот месец, петтиот ден од месецот, и јас бев меѓу прогонетите при реката Ховар, се отворија небесата – и видов Божји виденија. Во петтиот ден од месецот, а тоа е петтата година, откако беше заробен царот Јоаким, би слово Господово до свештеникот Језекиила, синот […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: