Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Литургија на претходноосветените дарови

На 01.03.2023г., во Првата седмица од Великиот пост во МПБ ,,Св. Климент Охридски”, беше отслужена литургија на Претходноосветените дарови.
На 01.03.2023г., во Првата седмица од Великиот пост во МПБ ,,Св. Климент Охридски”, беше отслужена литургија на Претходноосветените дарови.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: