Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Започна конзервација и санација на фрескоживописот во манаст...

26.05.2023 НУ Конзерваторски центар - Скопје започна со конзервација и санација на фрескоживописот во манастирската црква Успение на Богородица во Лешочкиот манастир од 14 век.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: