Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

„Големи и мали“ – куси размислувања за христијанството и европските вредности

Изразот „европски вредности“ се користи толку често што веќе почнува да го губи своето значење. Поттикнат од вчерашното интервју за Универзитетското студентско собрание (УСС), ќе наведам еден интересен пример за тоа што означува овој израз, а кој со мене го споделија мојот драг професор Георги Каприев и неговата животна сопатничка проф. Антоанета Дончева. Точно го […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: