Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Кој ги воспитува децата?

Воспитанието и вредностите кај децата не се стекнуваат од учителите и учебниците. Тие доаѓаат прво од семејството, потоа од децата со кои општат и трето од информациската средина во која живеат. Последното е исклучително важно, затоа што тука е коренот на многу проблеми со кои се соочуваме. Тоа може да биде литературата што децата ја […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: