ВИДЕОТЕКА

Categories

53 videos
 • 11:27
  Holy Trinity - Macedonian Orthodox Church, Australia
  Posted by Сард  .  July 19, 2016
  06.02.2016 Woronora Memorial Park, Australia http://www.theleader.com.au/story/3713702/new-chapel-welcomed/ http://www.pppe.mk/2016/%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%...
  1333 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 04:05
  Прочка - Чин на простување
  Posted by Сард  .  July 19, 2016
  Чинот на простување во соборниот храм Свети Димитриј во Битола. (13.03.2016) Чиноначалствуваше неговото Високопреосвештенство Митрополитот Преспанско-Пелагониски г. Петар, во сослужение на свештенств...
  1283 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 02:39
  Тропар на Свети Јован Шангајски - глас 5-ти
  Posted by Сард  .  July 19, 2016
  Петтолебие на Вечерната на празникот на свети Јован Шангајски - 50 г. од упокојувањето. 01.07.2016 г, Храм Света Троица, Битола
  1591 views 0 likes 0 comments 0 favorites