ВИДЕОТЕКА

Categories

141 videos
 • 25:50
  Православна ризница - За молитвата 1 дел
  Posted by Миле Миланоски  .  August 18, 2016
  Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/ Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион п...
  1351 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 29:29
  Православна ризница - За молитвата 2 дел
  Posted by Миле Миланоски  .  August 18, 2016
  Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/ Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион п...
  1315 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 45:33
  Православна ризница - Господовата молитва (Оче наш)
  Posted by Сард  .  August 18, 2016
  Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/ Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион п...
  1333 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 22:07
  Православна ризница - За Постот
  Posted by Сард  .  August 18, 2016
  Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/ Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион п...
  1247 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 25:18
  Православна ризница - Светите Отци за постот
  Posted by Сард  .  August 18, 2016
  Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/ Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион по...
  1516 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 25:55
  Православна ризница - Света тајна исповед 1 дел
  Posted by Сард  .  August 18, 2016
  Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/ Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион по...
  1445 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 25:00
  Православна ризница - Света тајна исповед 2 дел
  Posted by Сард  .  August 18, 2016
  Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/ Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион по...
  1228 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 18:43
  Православна ризница - За духовниот отец (духовник)
  Posted by Сард  .  August 18, 2016
  Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/ Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион по...
  1817 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 19:04
  Православна ризница - Релација духовник - духовно чедо
  Posted by Сард  .  August 18, 2016
  Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/ Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион по...
  1307 views 0 likes 0 comments 0 favorites
 • 21:10
  Православна ризница - Света тајна Причест (Евхаристија) 1 дел
  Posted by Сард  .  August 18, 2016
  Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/ Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион по...
  1479 views 0 likes 0 comments 0 favorites