ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Разговор со ѓакон Димитар Арсовски за празниците Св. Трифун и Св. Валентин
0
Category:
Channel: Bogopodobie
Posted by Сард  .  August 18, 2016
0 favorites
1,709 views
0 likes
0 comments
Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/
Разговор со ѓакон Димитар Арсовски на тема: Празниците Св. Трифун и Св. Валентин - историски осврт и начин на празнување.
Емисијата е во реализација на Телевизија Кочани