ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Промоција на книги од Библиотеката „Свети Гаврил Лесновски“
0
Category:
Channel: Bogopodobie
Posted by Сард  .  August 18, 2016
0 favorites
1,367 views
0 likes
0 comments
Промоција на книгите издадени од Библиотеката „Свети Гаврил Лесновски“ која се одржа во склоп на „Седмицата на Светото Писмо“. Промотор на книгите е архимандрит Дамаскин Лесновски