ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Православна ризница - Света тајна Причест (Евхаристија) 3 дел
0
Category:
Channel: Bogopodobie
Posted by Сард  .  August 18, 2016
0 favorites
1,437 views
0 likes
0 comments
Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/
Во рамките на мисионерско-просветителната дејност при Брегалничката епархија, со благослов и посредништво на Митрополитот Брегалнички господин Иларион почна да се емитува емисијата „Православна ризница" која е од морално-поучен карактер. Емисијата ја подготвуваат ѓакон Димитар Арсовски, Пепи Андонов и Бобан Костадинов.
Емисијата ќе се емитува на телевизијата „Канал 8" секоја сабота со почеток во 18.30 часот, додека репризно можете да ја проследите во недела во 12.00 часот.
Правото за премиерното прикажување на емисијата останува на Канал 8 ТВ.