ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Милелино - Велигден
0
Category:
Channel: Bogopodobie
Posted by Сард  .  August 18, 2016
0 favorites
1,554 views
0 likes
0 comments
Посетете не на: http://bogopodobie.weebly.com/
Милелино во посета на храмот „Св. Вмч. Георгиј" во Кочани каде што разговараме за Велигденските празници. Гостин во емисијата е ѓакон Димитар Арсовски.