ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Икона и иконопочитување
0
Category:
Posted by Сард  .  September 16, 2016
0 favorites
1,636 views
0 likes
0 comments
Историско-теолошките основи на православното иконопочитување.
Свештеник Антониј Петрушевски.