ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Несекојдневна крштевка во Тетово
0
Category:
Posted by Сард  .  November 9, 2016
0 favorites
1,505 views
0 likes
0 comments
Новинар : Елизабета Т. Јовановска
Снимател : Зоран Мисајловски
Монтажа : Анатоли Глигорчук
Телевизија Ултра, ноември 2016