ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Святый Боже, 3 глас - Тулешков
0
0 favorites
1,853 views
0 likes
0 comments
27.05.2016 г., Недела на Самарјанката.
Архиерејска Божествена Литургија по повод 70-от роденден и 35 годишниот јубилеј од Епископската хиротонија на Митрополитот Преспанско-Пелагониски г. Петар.
Чиноначалствува Архиепископот Охридски и Македонски Стефан во сослужение на Митрополитот г. Петар и Епископот Хераклејски г. Климент.
Хор: Свети Ангел Битолски
и Свети Нектариј Битолски