ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Како светите книги на Стариот и Новиот Завет ни СВЕДОЧАТ да дојдеме до вистинското разбирање за с
0
Category:
Posted by Сард  .  July 20, 2016
0 favorites
1,576 views
0 likes
0 comments
СЕДМИЦА НА СВЕТОТО ПИСМО 2015
тема: Како светите книги на Стариот и Новиот Завет ни СВЕДОЧАТ да дојдеме до вистинското разбирање за сето она што Исус Христос го ПРАВИ, а и го ОТКРИ и ВЕТИ за СИТЕ НАС
предавач: презвитер Ивица Тодоров