ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Акатист, 1 икос (19.03.2016)
0
Category:
Posted by Сард  .  December 24, 2016
0 favorites
1,283 views
0 likes
0 comments
Митрополит Преспанско-пелагониски г. Петар.
Храм: Пресвета Богородица, Битола,
Акатист кон Пресвета Богородица, во петокот од првата недела од Великиот пост.