ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Како светите книги на Стариот и Новиот Завет ни овозможуваат ...
0
Category:
Posted by Сард  .  July 20, 2016
0 favorites
1,604 views
0 likes
0 comments
Седмица на Светото Писмо 2015
предавач: презвитер Ивица Тодоров
тема: "Како светите книги на Стариот и Новиот Завет ни овозможуваат да дојдеме до вистинското разбирање за сето она што Христос го прави, а и го откри за сите нас"