ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Црковен хор "СЕСТРИ" - ДЕВА ДЕНЕС
0
0 favorites
1,355 views
0 likes
0 comments
Црковен хор "СЕСТРИ" :

Зорица Ристовска
Емилија Глишиќ
Лидија Давидовска
Билјана Стефановска
Анета Тодорова
Ана Јанева
Македонка Ацковска
Ива Јазаџиевска
Мила Цветковска

mix&mastering: Тијан Јазаџиевски

Со благослов од презвитер Ивица Тодоров.

ДОДОМА

2017 година