ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Свето Богојавление
0
0 favorites
1,726 views
0 likes
0 comments
Кога во Јордан се крштеваше Господи, се покажа Троично поклонение: оти, Родителскиот глас Те сведочеше Тебе, возљубен Син именувајќи Те, и Духот во вид на гулаб известуваше отврдување на зборовите. Тебе Кој се јави Христе Боже и светот го просвети, слава Ти.