ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Акатист кон Пресвета Богородица
0
0 favorites
1,484 views
0 likes
0 comments
Петта Недела од Великиот Пост,

Акатист кон Пресвета Богородица,
Митрополит Преспанско-пелагониски г. Петар во сослужение на
свештенството од храмот Пресвета Богородица, Битола

30.03.2017 г.