ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Возбраној Воеводе
0
0 favorites
1,278 views
0 likes
0 comments
4 Статија од Акатистот кон Пресвета Богородица
Митрополит Преспанско-пелагониски г. Петар со свештенството при храмот Пресвета Богородица,

Битола,
24.03.2017 г.