ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Канон кон Пресвета Богородица
0
0 favorites
1,666 views
0 likes
0 comments
Трета Статија од Акатистот Кон Пресвета Богородица.
Храм Пресвета Богородица
17.03.2017
Битола
Видео: Кирил Чороловски