ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

ЕМИСИЈА ЗА СВЕТИ ГАВРИЛ ЕПИСКОП ВЕЛИЧКИ - КАНАЛ ПЛУС ТВ
0
Category:
Posted by Сард  .  April 18, 2017
0 favorites
1,384 views
0 likes
0 comments
Емисија посветена на новиот светилник на Земјата Македонска - Свети Гаврил Епископ Велички Светогорец. Во емисијата се опишува животот и чудата на новиот молитвен застапник на МПЦ.