ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Литургија од Свети Јован Златоуст
0
Category:
Channel: AgapeIsHs
Posted by Сард  .  April 18, 2017
0 favorites
1,473 views
0 likes
0 comments
Македонска Православна Црква
Литургија од Свети Јован Златоуст (фрагменти)
-Велика Ектенија
-Тропар на Свети Климент Охридски
-Свјати Боже
-Иже Херувими - Јако га Царја
-Милост Мира
-Достојно Јест
-Отче Наш
-Кољ Славен
-АМИН. Буду Имја Господње
(Исполнуваат)
Митрополит Американско-канадски и австралиски Кирил
Протоѓакон Александар Цандовски
Хорот при црквата "Св Димитриј" - Скопје
Диригент - Протоереј Боро Ангеловски
Тон мајстор Ј. Цаневски
Продуцент Љ Брнѓолица
Голема Благодарност и до Презвитер Бобан Митевски
Facebook Fan page: http://www.facebook.com/Agape.Is.Hs888