ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Света Божествена Литургија на Светиот Отец Јован Златоуст
0
Category:
Channel: AgapeIsHs
Posted by Сард  .  April 18, 2017
0 favorites
1,333 views
0 likes
0 comments
Света Божествена Литургија на Светиот Отец Јован Златоуст

Источно Црковно Пеење

Пее протопрезвитер отец Димитар Крчев
и хор св.Теофил Струмички
црква св.Петнаесет Тивериополски Свештеномаченици