ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Велик ревнител...тропар на Свети Кипријан Слепченски, глас 7
0
0 favorites
1,831 views
0 likes
0 comments
Велик ревнител за православието, и нов маченик на Христа Бога, се покажа мудар Кипријане, заблудата агарина презирајќи ја, и сите страдања машки ги претрпе. Оче преподобен Христа Бога моли Го, да ни дарува милост голема.