ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

12-то доделување на инжинерски прстен - отварање
0
Category:
Posted by Сард  .  July 20, 2016
0 favorites
1,737 views
0 likes
1 comment
Дванаесетто по ред доделување на инжинерски прстен на најдобрите инжинери од минатата година,од 18 инжинерски факултети во земјава.
Церемонијата беше свечено отворена од ансамаблот Пелагонитиса, под диригенство на м-р. протопсалт Георгиј Секулоски.

Св. Климент Охридски, Плаошник, 2015 г.

Comments

1 comment
  • Сард
    Сард Префрлете на 2:15.
    Бог не го остава македонскиот народ да биде без своите првенци во секоја работа, па и во црковното пеење.
    Меѓу најдобрите певци во целата православна вселена.
    July 22, 2016