ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Бадникова Божикна прошетка
0
0 favorites
1,852 views
0 likes
0 comments
Бадникова Божикна прошетка, со намера да стане литија од следната година. Прекрасен и благословен обид да се потиснат сите искривени и неправославни обичаи во рамките на Бадниковата и Божиќна прослава. Бог да ги благослови иницијаторите и учесниците!