ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

"Сведоштвата на Светото Писмо за процесот на обожување на човековата личност" - д-р Јован Таковски
0
0 favorites
1,915 views
0 likes
0 comments
Циклус на предавања под општ наслов:

"СВЕТОТО ПИСМО, ПАТ КОН ВИСТИНАТА И ЖИВОТОТ"

тема на предавањето:

"Сведоштвата на Светото Писмо за процесот на обожување на човековата личност"

предавач: протопрезвитер д-р Јован Таковски

"Св. Петка" - Црниче

15.12.2017 година