ВИДЕОТЕКА

Оддели - Видеозбирка

Преображение Господово, Зрзе 2007
0
0 favorites
1,733 views
0 likes
0 comments
Од богослужбата на Преображението Господово на 19.08.2007 г., во манастирот Свето Преображение, Зрзе.
Не се сеќавам кој е заслужен за снимкава, нека ми прости што не го имам потпишано :)